Muutama ohje yhdistyksille ja heidän matkanjohtajilleen

  •  Kun lähetätte meille sähöpostia kirjoittakaa sähköpostin otsikkoriville yhdistyksenne nimi, paikkakunta ja päivämäärä milloinka olette lähdössä matkalle (esim. Sydänyhdistys Vaasa 13.01.2019)
  • Teettehän osallistujalistan WORD taikka EXCEL muotoisena, listassa tulee olla etunimi, sukunimi, syntymäaika muodossa pp.kk.vv ,  erikois ruokavalio ja majoitus vaihtoehto (1HH = yhdenhengen huone, 2HH = 2 hengen huone, SOLU = Soluhuone) ( esim. Kalle Liikanen, 010250, Gluteeniton, 1HH )
  • Jos teillä tulee muutoksia listaan, laitattehan meille aina uuden täydellisen listan, ÄLÄ LÄHETÄ YKSITTÄISIÄ NIMIÄ!
  • Lähetämme nimilistan yhdistykselle tarkistettavaksi, ennen kun lähetämme nimilistan eteenpäin. Matkanjohtajan tulee tarkistaa nimilistan paikkansa pitävyys.


Yhdistysten puheenjohtajat, sihteerit ja puuhahenkilöt

Jos olette saaneet meiltä sähköpostia ja tarjouksen, niin me olemme sen lähettäneet. Tuossa kyseisessä sähköpostissa on liitetiedosto Yhdistykset 2020.pdf joka siltää tarjouksen teidän yhdistykselle.

Lisätty 30.01.2020


Eläkeliiton Punkalaitumelaisten reissu

Reipas ja riemukas Punkalaitumen eläkeliiton porukka meidän reissussa Pärnussa, saimme luvan laittaa linkin omille sivuille ja sitä kautta jokainen halukas voi lukaista jutun. 

Linkkiä klikkaamalla pääset lukemaan https://elakeliitto.fi/yhdistykset/punkalaidun/matkailu-avartaa