Soita ja kysy lisää, olemme sinua varten.

Sivuille päivitetty tietoja 3.10.2022

Kaari-Matkat Oy on 20 vuotta toiminut linja-auto ja matkailuyritys, meidän kautta pääset lomalle vaikka Pärnun kylpylöihin. Taikka jos teillä on mielessä matka vaikka Puolaan, ottakaa yhteyttä meihin ja suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköinen matka.

Me uskallamme väittää, että olemme Suomen edullisin matkanjärjestäjä, jos matkan kohteena on viikon mittainen kylpyläloma Viron Pärnussa. Miksi siis et käyttäisi sitä etua hyödyksi, niin kun ne monet sadat joka vuosi.

Voisimme luvata, että jos jostakin saatte samanlaisen kylpyläpaketin kun meillä on tarjolla sisältäen mm. laivalla ruokailun seisovasta pöydästä meno- sekä paluumatkalla, niin me maksamme sinulle erotuksen.

Me suosittelemme, että teillä on voimassa oleva matkavakuutus.

Matkan maksaminen onnistuu meillä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla, voit maksaa kylpylämatkasi saavuttuamme Pärnuun. Olemme ottaneet käyttöön korttimaksu mahdollisuuden postin heikonpalvelun takia.

Huomioithan, että maksaessasi luottokortilla lisäämme matkan hintaan 3%, joka on luottokorttiyhtiön maksuliikenne kulu esim. matkanhinta 500 eur 3% luottokortti kulu on 15 eur.

Maksaessasi matkan luottokortilla, usein luottokorttiyhtiöt tarjoavat matkavakuutuksen maksaessasi matkan luottokortillakortilla, tarkista omasta luottokorttiyhtiöstäsi taikka pankistasi.


Lehtimainos, mahdollisuus myös viikkoihin 8 ja 9, hinnat viikon 7 hintaan + 35 eur.Tutustu yleisiin valmismatkaehtoihin


Ota meihin yhteyttä, täytä kaikki tiedot, niin otamme sinuun yhteyttä

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.