Tärkeää tietoa asiakkaalle


Vastaa pienen asiakaskyselyyn


Voit lähettää meille tietosi täyttämällä alle olevan lomakkeen.

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.

Juhannus viikko Pärnussä

Vietä juhannus viikko Pärnussä, nautit keskikesän juhlan kylpylässä, viikonaikana luvassa hoitoja, hyvää ruokaa ja rentoa oloa. Virossa juhannusaatto sunnuntaina 23.06.2024.

Matkan ajankohta: 17.06. - 24.06.2024 

Hinta: Alkaen 650 €/hlö

Hintaan sisältyy:

  • Linja-auto matkat Suomi ja Viro
  • Laivamatkat Helsinki - Tallinta - Helsinki kansipaikoilla
  • Majoitus 2 hh
  • Kylpylässä aamiainen, lounas ja päivällinen
  • Kylpylässä hoidot, tiistai - perjantai

Lisäpalvelut

  • Ruokailut laivamatkoilla
  • Majoitus 1 hh lisähinta
  • Majoitus soluhuoneessa

Matkan varaus viimeistään 15.05.2024 mennessä, matkan toteutuminen vaatii 30 hlö matkalle.


Nyt kolmen taikka neljän päivän minilomalle

Nyt teillä on mahdollisuus lähteä lyhyelle virkistyslomalle Viron Pärnuun, voitte valita majoituksen Estonia Medical Spa kylpylästä, Viiking Spa & Hotel kylpylästä taikka Tervis Spa & hotel

Valittavissa kolmen taikka neljän päivän loma. Matkustuspäivät ovat ma - to taikka su - to. On myös mahdollista, että matkustuspäivä on su - ke (koskee kolmen yön virkistyslomaa), kysy tuota mahdollisuutta mikäli olet kiinnostunut.

Hinnat sisältävät, linja-auto kuljetukset, laivamatkan kansipaikalla, majoituksen valitsemassasi hotelli kylpylässä 2 hh, aamiaisen ja päivällisen sekä kylpyläkohtaisen hoitopaketin ( 2 - 3 hoitoa päivässä, ei tulo- eikä lähtöpäivänä ).

Lisäpalvelu mikäli haluatte ruokailla laivalla meno- taikka paluumatkalla, voitte tilata ruokailun kauttamme + 35 eur/ruokailu.

Matkan toteutuminen vaatii min. 10 hlö, jos sinulla on ryhmä tiedossa, ota yhteyttä ja pyydä tarjous, voimme noutaa teidät paikkakunnaltanne.


Yhdistysten ja ryhmien matkanvetäjät, pyydä tarjous!

Ota yhteyttä myyntiin 0400 599 309 taikka sähköpostille myynti@kaarimatkat.fi kysy muita ajankohtia, myynnissä matkoja viikoittain.

Lehtimainokset